Thithëse

Brendi: STIHL

Thithëse elektrike SE 61

Thithëse elektrike

Trajtoni rrëmujat e mëdha në shtëpi me STIHL SE 61. Duke vepruar në një 70 dB të qetë (A), SE 61 është mjaft i fuqishëm për një kantier ndërtimi, por i dizajnuar akoma për t’u përshtatur mjeshtërisht në shtëpinë ose punëtorinë tuaj me një kuti kapaciteti prej 5.3 gallon. Filtri i tij me efikasitet të lartë nuk ka nevojë të ndryshohet kur kaloni midis pastrimit të lagësht dhe të thatë dhe bllokoni pluhurin dhe papastërtitë e tjera shtëpiake, duke i hequr ato nga dyshemeja ose hapësira e punës dhe duke i mbajtur ato jashtë ajrit tuaj.

Fuqia1.3kW
Kapaciteti230V
Vakuumi i funksionimit180L / min
Max. Kapaciteti i ajrit të marrjes vëllimi3600 L / min
Pesha e thatë6.0 kg
Aksesorë opsionalNjë gamë e gjerë mjetesh pastrimi