Rr.Bajram Bahtiri, 10000 Prishtine  

Rr.Lidhja e Prizrenit, 10000 Prishtine  

Kontakt - Dergo email


Punesim dhe praktike në NTP 'Bajra'. Për aplikim, klikoni 'Apliko tani' ➤