MIRË SE VINI NË BAJRA

Kompania NTP 'BAJRA' filloi aktivitetin e saj që nga viti 1996 nga Nehat Raifi. NTP 'BAJRA' ka zgjeruar listën e produkteve dhe është distributor i autorizuar për shitjen e produkteve të brendeve të njohura si : STIHL, FISKARS, VICTORINOX, SPERONI, DECA&WELD, BRIGGSSTRATTON, BADILI, INCI, BCS AGRI, BARBIERI. Bajra e konsideron investimin në cilësi dhe në vlera, si një garanci për rritjen dhe ruajtjen e pozicionit të saj si një konkurrent i rëndësishëm në treg. Qëllimet tona të ardhshme janë të zgjerojmë dhe të përmirësojmë më tej pozicionin me profesionalizmin tonë. Të gjithë prodhuesit e produkteve të importuara ftojnë në mënyrë periodike punonjësit e kompanisë në seminare mbi produktet e tyre të reja dhe veçoritë e marketingut. Bajra udhëheqë një politikë të dyerve të hapura gjatë gjithë kohës, duke inkurajuar rrjedhën e komunikimeve, shkëmbimin e ideve, kreativitetin dhe vetëbesimin në vend të punës.
Ne jemi një kompani e orientuar në vlera. Filozofia jonë e shërbimit të klientit ka për qëllim të ndërtojë një marrëdhënie me klientin të ndërtuar mbi integritetin dhe besimin. Ne u ofrojmë klientëve tanë shërbime cilësore nga një personel i kualifikuar e me ekselencë profesionale. Ne fokusohemi tek individi, kuptojmë nevojat dhe pritshmëritë e klientit dhe shkojmë përtej rrugës për t'i përmbushur ato. Për ta bërë këtë ne përdorim më të mirën e teknologjisë dhe zbatojmë parimet e sigurisë, thjeshtësisë, shpejtësisë për gjithçka që bëjmë. Kështu që klientët tanë mund të marrin atë që kërkojnë.

NEHAT RAIFI

NEHAT RAIFI

  • CEO CO, founder

PROJEKTE TË REALIZUARA NËPER KOMUNAT E KOSOVËS

KOMUNA E SKENDERAJT

KOMUNA E SKENDERAJT

KUVENDI KOMUNAL I SKENDERAJT.
FURNIZIMI ME SPËRKATËSE 400 LITRA PËR 41 FERMERËT TË KOMUNËS SË SKENDERAJIT.


Komuna e Fushe Kosoves

KOMUNA E FUSHË KOSOVËS

FURNIZIMI ME MEKANIZËM BUJQËSOR.
QËLLIMI I KËTIJ PROJEKTI ËSHTË PËRKRAHJA E FERMERËVE TË FUSHË KOSOVËS NË KULTIVIMIN E TOKAVE BUJQËSORE.


KOMUNA E SUHAREKËS

FURNIZIME PËR BLETARËT E KOMUNAVE TË KOSOVËS.
PAISJE PËR BLETARI, PËRFITUES TË 223 KOSHEREVE 3 KATËSHE PËR BLETË.


KOMUNA E FERIZAJIT

KOMUNA E FERIZAJIT

MAKINA PËR SHTRIRJEN E FOLISË DHE SISTEMIN E UJITJËS PIKË-PIKË, NË KOMUNËN E FERIZAJIT


QENDRA E STUDENTEVE

QENDRA E STUDENTËVE

QENDRA E STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS
PAISJE PROFESIONALE PËR MIRËMBAJTJEN E HAPSIRAVE GJELBËRUESE.
KOMPANIA BAJRA REALIZON PROJEKTIN E RADHËS NË QENDRËN E STUDENTËVE, ME PRODUKTET NR.1 NË BOTE #STIHL. KY ËSHTË VETËM NJË PROJEKT I REALIZUAR, NE KEMI DHE SHUMË PROJEKTE TË CILAT DO TI REALIZOJMË.


KOMUNA E FERIZAJIT

KOMUNA E FERIZAJIT

PAISJE PROFESIONALE PËR ZJARRËFIKES, NË KOMUNËN E FERIZAJIT PËR BRIGADEN E ZJARRËFIKESËVE NË KËTË QYTET. FALË PAISJEVE TË MARKËS STIHL DHE FISKARS FIKJA E ZJARRIT ËSHTË MË E LEHTË DHE SHUMË MË EFEKTIVE!


KOMUNA E FERIZAJIT

KOMUNA E FERIZAJIT

FURNIZIM PËR FERMERËT E KOMUNËS SË FERIZAJIT ME SPËRKATËSE 45 LITRA, PROJEKT KY I REALIZUAR NË BASHKPUNIM ME KOMUNËN E FERIZAJIT. NDËR PËRFITUESIT KRYESOR NË KËTË KONTIGJENT ËSHTË SHKOLLA E MESME PROFESIONALE BUJQËSORE "ZENEL HAJDINI" TË CILËVE NATYRISHT DO TI NDIHMOJË NË PUNËN PRAKTIKE TË KRYER NGA NXËNSIT!


KOMUJNA E MALISHEVES

KOMUNA E MALISHEVËS

REALIZIMI I PROJEKTIT, NË KOMUNËN E MALISHEVËS, FALË KËTYRE PAJISJEVE DHE PASTRIMI DO TË JETË MË I LEHTË PËR PERSONELIN TEKNIK NË SHKOLLAT E KOMUNËS SË MALISHEVËS!


HORTIKULTURA

HORTIKULTURA

HORTIKULTURA MIRËMBAN ZONAT E GJELBRA NË PRISHTINË ME PAISJET #STIHL


KOMUNA E PRISHTIENS

KOMUNA E PRISHTINËS

REALIZIMI I PROJEKTIT PËR FURNIZIMIN SPECIAL PËR EKIPET PROFESIONALE TË ZJARRËFIKSËVE TË RAJONIT TË PRISHTINËS.


KOMUNA E GJAKOVES, GJILANIT && PARTESHIT

KOMUNA E GJAKOVËS, GJILANIT DHE PARTESHIT

FURNIZIMI ME PAISJET #STIHL PËR KOMUNËN E GJAKOVËS, GJILANIT DHE PARTESHIT


OSCE

OSCE

PROJEKT I REALIZUAR NGA BAJRA N.P.T PËR OSCE-KOSOVA.


MARIGONA RESIDENCE

MARIGONA RESIDENCE

NJË NGA LAGJET MË PRESTIGJOZE TË KOSOVËS "MARIGONA RESIDENCE", MIRËMBAN AMBIENTET E RESIDENCËS ME PRODUKTET STIHL.


KOMUNA E LIPJANIT

KOMUNA E LIPJANIT DHE GJILANIT

FURNIZIMI ME PAISJET #STIHL PËR KOMUNËN E LIPJANIT DHE GJILANIT


FSK

FSK - FORCA E SIGURISË SË KOSOVËS

FURNIZIME PËR FORCËN E SIGURISË SË KOSOVËS.


UNIVERSITETI I PRISHTINES

UNIVERSITETI I PRISHTINËS HASAN PRISHTINA

FURNIZIME PËR UNIVERSITETIN E PRISHTINËS HASAN PRISHTINA


KOMUNA E PRISHTINES

KOMUNA E PRISHTINËS

FURNIZIME-DONACION PËR SHKOLLAT E PRISHTINËS