Makinë

Brendi: STIHL

Makinë RE 88

Makinë për pastrimin e automjeteve

Pastrues i lehtë dhe i dobishëm në nivelin e hyrjes për përdorim të rastit. Mbajtese aksesorësh në shtresë të jashtme, grup sprej pastrues.

Presioni operativ10-100 bar
Presioni maksimal120 bar
Min. xhiroja e ujit350 l / orë
Rrjedha maksimale e ujit520 l / h
Max. temperatura e furnizimit me ujë40 ° C
Fuqia1,7 kW
Tensioni230 / 1- / 50 V / Hz
Shpejtësia e motorit18.000 min-1
Gjatësia e kabllit të energjisë5 m
Pesha8,9 kg
Niveli akustik78,0 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike90,5 dB (A)
Niveli i vibrimeve më pak se 2,5 m / s²
Gjatësia e zorrës së presionit të lartë6 m