Makinë

Brendi: STIHL

Makinë RE 361

Makinë për pastrimin e automjeteve

Pastrues me presion të lartë të ujit të ftohtë me cilësi të lartë për detyra të gjera pastrimi në tregti ose bujqësi. Pajisur me presion të lartë me forcë çeliku 10m, motor shumë të qëndrueshëm me shpejtësi të ngadaltë, pompë rezistente ndaj konsumit dhe pistoni qeramik. Rezervuari pastrues me tregues të nivelit. Presioni i punës në hundë dhe në pajisje të rregullueshme. Për tensionin e rrjetit 400 V.

Presioni i punës20-180 bar
Rrjedha maksimale e ujit1080 l / h
Temperatura maksimale e hyrjes së ujit60 ° C
Fuqia6.5 kW
Pesha60.0 kg
Tensioni nominal400 V
Gjatësia e zorrës së presionit të lartë10.0 m