Makinë

Brendi: STIHL

Makinë RE 118

Makinë për pastrimin e automjeteve

Pastrues kompakt me ujë të ftohtë me presion operativ 125 bar. Pajisur me karrocë dhe dorezë teleskopike për transport dhe ruajtje të lehtë. Mbajtësit e kabllove të energjisë dhe të kthyeshëm. Me zorrë presioni të lartë të përforcuar prej çeliku 8m.

Fuqia e motorit2.1kW
Kapaciteti i motorit230V
Max. Presioni i punës125 bar (1810psi)
Max. Rrjedha e ujit6.7L / min
Pesha e thatë17 kg
Përfshinë: Zorrë me presion të lartë të endur 8 STIHL STIHL
Pesha18.8kg