Makinë

Brendi: STIHL

Makinë RE 109

Makinë për pastrimin e automjeteve

Pastrues praktik dhe kompakt. Grykë rrotulluese me grykë me spërkatës me ventilator, tub të rrjetëzuar 6 m për presion të lartë, mbajtëse për pjesët shtesë, komplet për detergjent spërkatës.

Presioni i funksionimit10-110 bar
Presioni maksimal120 bar
Min. xhiroja e ujit380 l / h
Rrjedha maksimale e ujit440 l / h
Max. temperatura e furnizimit me ujë40 ° C
Fuqia1,7 kW
Tensioni230 / 1- / 50 V / Hz
Shpejtësia e motorit2.800 min-1
Gjatësia e kabllit të energjisë5 m
Pesha16,2 kg
Niveli akustik70,1 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike 82,9 dB (A)
Niveli i vibrimeves më pak 2,5 m / s²
Gjatësia e zorrës së presionit të lartë6 m