Makinë

Brendi: STIHL

Makinë RE 108

Makinë për pastrimin e automjeteve

Makinë RE 108, është një pastrues me presion të lartë të ujit. Kompakt dhe me presion 110 bar. Pajisur me karrocë dhe dorezë teleskopike për transport dhe ruajtje të lehtë. Mbajtësit e kabllove të energjisë dhe të kthyeshëm. Me zorrë me presion të lartë 8m. Rrjedha maksimale e ujit 440 l / h.

Llojet e presionitTë makinerive të kopshtit
Presioni i presionit të punës110
Prodhimi i energjisë(kW) 1.7
Pesha16.2kg