Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MSE 170

Motosharrë elektrike

Sharrë e re elektrike me zinxhir me rendiment të përmirësuar të prerjes. Ergonomi shumë e mirë për të punuar më qetë, fren zinxhiri QuickStop Super, dorezë e butë për një kapje të mirë dhe punë komode, kapak i depozitës së vajit që hiqet pa përdorur vegla për një mbushje të sigurt.

Tensioni i vlerësuar230 V
Fuqia1,7 kW
Pesha4,2 kg
Niveli akustik92 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike103 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas2,9 / 3,4 m / s²
Gjatësia e kabllove0,4 m
Lloji i zinxhiritOilomatic STIHL - Picco Micro Mini 3 (PMM3),
Hapi3/8"