Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 661

Motosharrë me benzinë

Sharra e konkursit të ri e përdorur në STIHL® TIMBERSPORTS® SERIES. Sharrë e re për lëndë drusore të mëdha për punët më të vështira në pyll. M-Tronic garanton rendiment optimal të motorit gjatë gjithë kohës dhe ndezje e lehtë falë një pozicioni ndezjeje dhe funksionit të ri butonit të ndalimit, pompë vaji me ushqim të kontrolluar dhe rendiment i lartë për nivele të larta qarkullimi, filtër i ri HD2 me efekte filtrimi shumë të mira, motor 2-MIX ekonomik dhe miqësor për mjedisin.

Vëllimi i cilindrit të motorit91.1 cc (5.56 cu. in.)
Fuqia5.4/7.2 kW/bhp
Pesha7.66 kg (16.8 lbs.)
Kapaciteti i karburantit825 cc (27.9 oz.)
Kapaciteti i vajit te zinxhirit360 cc (12.2 oz.)
Lloji i zinxhiritOilomatic® - 33 RS3
Burimi i fuqisëgaz.