Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 650

Motosharrë me benzinë

Sharrë e fuqishme për prerjen e lëndëve të mëdha drunore. Jetëgjatë dhe shumë e qëndrueshme, pompë vaji me furnizim të kontrolluar dhe rendiment të lartë për nivele të larta të rrjedhjes, valvule dekomprimimi dhe STIHL ElastoStart për një ndezje pa probleme të sharrës me zinxhir. Veshja jashtëzakonisht e fortë, e rekomanduar për prerjen efektive të drurit të madh. Fuqia e lartë e motorit kombinuar me peshë relativisht të ulët e bën atë ideal për t’u përdorur në stenda të dendura. Në dispozicion me zinxhirin e ri Rapid Super Comfort për dridhje të ulët.

Vëllimi i cilindrit të motorit84.9 cm³
Fuqia4.8 / 6.5 kW / hp
Pesha pa bar/zinxhir7.3 kg
Relacioni Peshë/Fuqi1.5 kg / kW
Hapi3/8"
Lloji i zinxhiritRapid Super
Recomm. max. gjatësia e shiritit80 cm.