Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 461

Motosharrë me benzinë

Motosharrë me fuqi të lartë për pemë me densitet të mesëm dhe të lartë. Me motor 2-MIX ekonomik dhe miqësor për mjedisin, filtër HD2 me efekte të mira filtrimi, kapakë për karburantin që hiqen pa vegla për furnizim të sigurt dhe të lehtë me karburant, shufër prerëse e ngritur për kontroll të lehtë të drejtimit të rënies.

Vëllimi i cilindrit të motorit76,5 cm³
Fuqia4,4 / 6 kW / hp
Pesha6,8 kg
Relacioni peshë/fuqi1,6 kg / kW
Niveli akustik105 dB (A)
Niveli i zhurmës akustik117 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas4 / 3,8 m / s²
Hapi3/8 "
Lloji i zhinxhiritOilomatic STIHL - Rapid Super (RS).