Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 390

Motosharrë me benzinë

Sharre e qëndrueshëm me një motor të fuqishëm që zhvillon çift rrotullues të konsiderueshëm pa peshë shtesë. Ndihmësi i përsosur për një larmi pune të sharrave në fermat, pemishte, kopshte si dhe për autoritetet lokale. Në dispozicion me shirita udhëzues me gjatësi 16 ";/ 40cm deri 20"; / 50cm.

Vëllimi i cilindrit të motorit64,1 cm³
Fuqia3,4 / 4,6 kW / hp,
Pesha5,9 kg
Relacioni peshë/fuqi1,7 kg / kW
Niveli akustik102 dB (A)
Niveli i zhurmës akustik116 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas5,9 / 5,1 m / s²
Hapi3/8 "
Lloji i zhinxhiritOilomatic STIHL - Rapid Micro Rapid (RM).