Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 290

Motosharrë me benzinë

Motosharrë MS 290 është e njohur për shkak të dizajnit, duke kombinuar lehtësinë e përdorimit për të cilin njihet me një motor më të fuqishëm dhe karakteristika të zgjeruara. MS 290 përmban një sistem anti-dridhje për komoditet të përmirësuar të përdoruesit për ato ditë të gjata pune. MS 290 është një partner i pazëvendësueshëm.

Vëllimi i cilindrit të motorit56.5 cc (3,45 cu.),
Fuqia2.8 kw (3.8 kf),
Pesha5.9 kg (13.0 lbs.),
Kapaciteti i karburantit560 cc (18.9 oz.)
Kapaciteti i vajve te zinxhirit330 cc (11.2 oz.)
Hapi.325"
Lloji i zinxhiritOilomatic®(RM3)