Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 250

Motosharrë me benzinë

Një hap përpara nga MS 230, MS 250 është mjaft i lehtë për të lëvizur nëpër detyra më të vogla si heqje ose pastrimi, por përmbanë një grusht mjaftueshëm të fuqishëm për të prerë degë dhe pemët e vogla. Një kombinim i veçorive dhe një raport i lartë i energjisë ndaj peshës e bën këtë një nga sharrat me zinxhir për pronaret e shtëpisë më të mirë në treg. Në dispozicion me shufra udhëzues 14 ";/ 35cm, 16"; / 40cm ose 18'/ 45cm.

Vëllimi i cilindrit të motorit45,4 cm³,
Fuqia2,3 / 3,1 kW / hp
Pesha4,6 kg
Relacioni Peshë/Fuqi2 kg / kW
Presioni akustik99 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike111 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas/djathtas5,7 / 6,8 m / s²
Hapi3/8 "
Lloji i zinxhiritOilomatic STIHL - Picco Micro 3 (PM3).