Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 231

Motosharrë me benzinë

E shkëlqyer për të prerë dru zjarri. Tendosje e zinxhirit e montuar në anë për tendosje të sigurt dhe të lehtë të zinxhirit, sistemi jetëgjatë i filtrit të ajrit për intervale të gjata të pastrimit, kapakë të depozitës së karburantit që hiqen pa vegla për një furnizim të sigurt dhe të thjeshtë me karburant, motor 2-MIX ekonomik dhe miqësor për mjedisin.

Vëllimi i cilindrit të motorit42,6 cm³
Fuqia2 / 2,7 kW / hp
Pesha4,8 kg
Relacioni peshë/fuqi2,4 kg / kW
Niveli akustik103 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike114 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas3,9 / 3,9 m / s²
Hapi3/8 "
Lloji i zinxhiritOilomatic STIHL - Picco Micro 3 (PM3).