Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 230

Motosharrë me benzinë

Me më shumë fuqi sesa MS 211 dhe të njëjtat karakteristika si MS 250, kjo motorsharrë për përdorim të rastit mund të bëjë patjetër punën e saj . Me një raport të lartë të energjisë ndaj peshës për performancën maksimale dhe një dizajn ergonomik, MS 230 është ndërtuar për një sërë qëllimesh si zvogëlimin e pemëve ose prerjen e druve të zjarrit.

Vëllimi i cilindrit të motorit45,4 cm³
Fuqia2/2,7 kW/hp
Pesha4,6 kg
Relacioni Peshë/Fuqi2,3 kg / kW
Niveli i presionit të zërit101 dB (A)
Presioni akustik111 dB (A)
Niveli i vibrimit majtas/djathtas6,4 / 7 m / s²
Hapi3/8 'P
Lloji i zinxhiritPicco Micro 3 (PM3).