Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 211

Motosharrë me benzinë

E përshtatshme për të prerë dru zjarri. Tendosje e zinxhirit e montuar në anë, motor 2-MIX që harxhon pak karburant dhe miqësor për mjedisin, çelës për modalitetin verë dhe dimër për një rendiment optimal në punë në të gjitha kushtet e motit, ritëm Picco 3/8"; për një rendiment të mirë në prerje.

Vëllimi i cilindrit të motorit35,2 cm³
Fuqia1,7 / 2,3 kW / hp
Pesha4,3 kg
Relacioni peshë/fuqi2,5 kg / kW
Niveli akustik100 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike113 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas,5 / 3,5 m / s²
Hapi3/8 "
Lloji i zinxhiritOilomatic STIHL - Picco Micro 3 (PM3).