Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse FSE 31

Kositëse elektrike

Për krasitje dhe shkurtime. Dorezë në formë laku, rregullim i dorezës pa përdorur vegla, kokë kositëse rrotulluese.

Tensioni230 V
Fuqia245 W
Pesha2,2 kg
Niveli akustik82 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike92 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas1,2 / 1,8 m / s²
Gjatësia totale110 cm
Diametri i rrethit të prerjes245 mm
Gjatësia e kabllove0,24