Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse FSA 56

Kositëse me bateri

Prerëse kompakte pa tel për prerje të drejtpërdrejtë dhe pastrim të punëve në zona të jashtme në shtëpi. Bateria e integruar me tregues të nivelit të ngarkimit, boshtin dhe dorezën e lakut që ofron rregullim pa mjete, kënd të punës për njësinë kositëse të rregullueshme (e dobishme për zvogëlimin e skajeve vertikale midis detyrave të tjera), e lehtë për tu ndërruar midis tehave të PolyCut dhe linjave të kositjes pa ndryshuar kokën kositëse.

Teknologjia e bateriveLithium-Jon
Pesha2,3 kg
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas1,7 / 4,9 m / s²
Gjatësia totale110 cm
Vegla prerësePolyCut 2-2
Koha e jetës së baterisë me PolyCut 2-2deri në 20 min
Koha e jetës së baterisë me kokë kositësederi në 12 min