Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse FSA 130

Kositëse me bateri

Prerëse e fuqishme dhe e lehtë pa tel furça për të punuar në zona të mëdha me bar të ashpër. Diametri i prerjes së rrethit prej 260 mm me teh të prerjes së barit, i rregullueshëm me 3 cilësime të fuqisë, dorezë biçiklete. Pajisja e pezullimit për bartjen e mjetit me një bateri shpine AR ose sistem mbajtës AP.

Tensioni 36 V
Pesha4,5 kg
Niveli akustik83 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike94 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas1,9 / 1,1 m / s²
Gjatësia totale175 cm
Vegla prerëse për prerjen e barit260-2
Teknologjia e bateriveLithium-Ion PRO
Bateria e rekomanduar300 AP
Koha e jetës së baterisë 100 AP(niveli 1/2/3)36/28/18 min
Koha e jetës së baterisë 200 AP(niveli 1/2/3)72/54/36 min
Koha e jetës së baterisë 300 AP(niveli 1/2/3)85/70/45 min
Koha e jetës së baterisë 1000 AP(niveli 1/2/3)230/185/120 min
Koha e jetës së baterisë 2000 AP(niveli 1/2/3)330/250/170 min
Koha e jetës së baterisë 3000 AP(niveli 1/2/3)420/320/215 min