Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse RME 443

Kositëse elektrike

Me kositësin e lëndinë elektrike STIHL RME 443 , puna e kopshtarisë nuk është vetëm më e efektshme, por edhe më ergonomike. Shufra e shiritit mono-rehati siguron trajtim të lehtë gjatë kositjes dhe heqjes së kutisë së barit. Shufra e shiritave mund të rregullohet individualisht dhe të paloset poshtë pa përdorur mjete. Kjo mundëson ruajtjen e hapësirës dhe transportimin e lehtë të kositëses së lëndinës STIHL. Në vendin e përdorimit, RME 443 garanton lartësinë optimale të lëndinës falë rregullimit të tij qendror të lartësisë së prerjes, e cila mund të rregullohet në lartësinë e kërkuar të prerjes në hapa. Kutia e tërheqjes së hapur 55 litra e barit gjithashtu e bën jetën tuaj më të lehtë. Eshtë e lehtë për tu hapur dhe përmban një tregues të nivelit të integruar. Furgonët specialë në kutinë e barërave drejtojnë ajrin anash drejt tokës gjatë kositjes për të mos lejuar që hedhja e poshtër. Nëse dëshironi ta trajtoni lëndinë tuaj për një kujdes të veçantë me lëndë ushqyese të larta, STIHL RME 443 mund të shndërrohet në Multi-mower duke përdorur çantën e duhur për murulimin në dispozicion si një pajisje shtesë.

Lëndinat deri në600 m²
Gjerësia e prerjes41 cm
Parametrat e prerjes së lartësisë6 (qendrore)
Kuti për tërheqjen e barit55 l
Prodhimi nominal1.500 W
Pesha21 kg
Shpejtësia e punës2.900 U / min
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB (A)]96 dB (A)
Faktori i pasigurisë K0,65 m / s²
Faktori i pasigurisë KpA [dB (A)]2 dB (A)
Vlera e dridhjes1,3 m / s².