Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse RME 235

Kositëse elektrike

Nëse dëshironi të kositeni lëndina të vogla dhe të menaxhueshme, kositësja elektrike për lëndina STIHL RME 235 me zhurmë të ulët është zgjedhja e duhur. Falë ndërtimit të thjeshtë, por të fortë, kujdesi për lëndinë është veçanërisht i drejtpërdrejtë me këtë kositës të lehtë. Lartësia optimale e prerjes së lëndinës mund të vendoset në pesë nivele duke përdorur rregullimin qendror të lartësisë së prerjes. Kjo siguron rezultate mbresëlënëse të kositjes dhe një model të rregullt të prerjes në kopshtin tuaj. Treguesi i nivelit të integruar në kutinë e barit ju tregon kur ka ardhur koha për ta zbrazur atë. Tavolina e palosshme është e rregullueshme në dy ambiente dhe makina përmban një dorezë praktike mbajtëse. Kjo makinë kompakte, e lehtë me peshë 13 kg kështu mund të ruhet dhe transportohet në mënyrë të kursimit të hapësirës.

Lëndinat deri në300 m²
Gjerësia e prerjes33 cm
Cilësimet e lartësisë të prerjes5 (qendrore)
Kuti për tërheqjen e barit30 l
Prodhimi nominal1.200 W
Pesha13 kg
Shpejtësia e punës3.200 U / min
Niveli i matur i presionit të zërit LpA79 dB (A)
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB (A)]93 dB (A)
Faktori i pasigurisë K0,7 m / s²
Faktori i pasigurisë KpA [dB (A)]2 dB (A)
Vlera e dridhjes ahw1,4 m / s²