Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse RMA 443

Kositëse me bateri

STIHL RMA 443 është zgjedhja e zgjuar nëse keni standarde të larta për lëvizshmërinë e kositësit tuaj të lëndinës. E pajisur me bateri të jonit litium me cilësi të lartë nga sistemi i baterive STIHL PRO, kositësja e lëndinës ka rezerva të larta të energjisë. Për aplikimin ekonomik të kësaj fuqie, mënyra eko e aktivizuar e motorit ofron funksionim veçanërisht të kursimit të energjisë në kombinim me tehun e optimizuar të rrjedhës. Kutia e palosshme e barit mban një sasi të madhe të prerjeve dhe është e lehtë për t'u zbrazur. Kështu që ju të mos shpenzoni ndonjë energji të panevojshme qoftë kur kositni lëndinë tuaj, STIHL RMA 443 është i lehtë për tu manovruar, relativisht i lehtë dhe falë pajisjes me shpejtësi të shpejtë të QuickFix mund të ruhet ose transportohet me shpejtësi në hapësirë.

Gjerësia e prerjes41 cm
Lartësia e prerjes25-75 mm
Kapaciteti i qeseve për tërheqje prej55 l
Lloji i motoritAccu 36 V
Pesha e produktit20 kg
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd92 dB (A)
Lartësia e pajisjes109 cm
Gjerësia e pajisjes49 cm
Faktori i pasigurisë K0,9 m / s²
Niveli i fuqisë së zërit matur LWA91,2 dB (A)
Faktori i pasigurisë KpA2 dB (A)
Vlera e dridhjes1,8 m / s²
Teknologjia e bateriveLithium-Ion PRO
Gjatësia e pajisjes me kutinë e tërheqjes së barit144 cm
FillimiFillimi elektrik
Prodhimi nominal1.000 W