Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse RMA 235

Kositëse me bateri

Përparësitë e STIHL RMA 235 janë të qarta për tu parë: pesha e tij e lehtë dhe lehtësia e trajtimit. Kopshtet janë të lehta për tu mirëmbajtur me kositësin e lëndinës elektrike të lehtë 14 kg. Energjia e nevojshme sigurohet nga sistemi i baterive STIHL COMPACT duke përdorur bateri litiumi me cilësi të lartë. Njësia motorike është gjithashtu e pajisur me një modalitet eko gjithmonë-aktiv, i cili së bashku me tehun e optimizuar të rrjedhës siguron efikasitet maksimal kur kositë. Duke përdorur rregullimin qendror të lartësisë së prerjes, ju mund të zgjidhni nga pesë cilësimet e lartësisë, me një shkallë që tregon vendosjen aktuale.

Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd89 dB (A)
Lartësia e pajisjes108 cm
Gjerësia e pajisjes37 cm
Faktori i pasigurisë K0,9 m / s²
Niveli i fuqisë së zërit matur LWA87,9 dB (A)
Faktori i pasigurisë KpA2 dB (A)
Vlera e dridhjes1,8 m / s²
Teknologjia e bateriveLithium-Ion COMPACT
Gjatësia e pajisjes me kutinë e barit127 cm
FillimiFillim elektrik
Prodhimi nominal450 W