Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse RM 650 T

Kositëse me benzinë

Kositëse me benzinë e lëndinave STIHL RM 650 T shkëlqen falë karakteristikave të shumta të rehatshme dhe funksioneve teknike. Nga ingranazhet me 1 shpejtësi dhe motori i besueshëm Kohler me sistemin e fillimit të lehtë deri në detaje të tilla si kushineta të mbyllura me top dhe mbrojtës të integruar të skajeve, ky model demonstron cilësinë e tij të lartë të prodhimit. Kositëse e fuqishëme e lëndinës me strehimi të fortë të aluminit, ideal për kositje të lëndinave të mëdha. Teh i saj e bën atë gjithëpërfshirëse për prerje. Shtoni kësaj rregullimin qendror të lartësisë së prerjes me shtatë vendosje, i cili siguron lartësinë e përsosur të lëndinës. Shirita erronomik mono-rehati me një mbërthim super të butë lehtëson zbrazjen e kutisë së barit të hapur 70-litërsh.

Lëndinat deri në2.000 m²
Lartësia e prerjes25-85 mm
Gjerësia e prerjes48 cm
Kuti për tërheqjen e barit70 l
Lloji i motoritSerie XT800 OHV SC
Vëllimi i cilindrit të motorit173 cm³
Prodhimi nominal2,6 kW / 3,5 PS
Shpejtësia e punës2.800 rpm
Pesha45 kg
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB (A)]95 dB (A)
Pasiguria e nivelit të zhurmës akustike KpA 2 dB (A)
Vlera e dridhjes ahw 3,4 m / s²
Faktori i pasigurisë K1,7 m / s²
Faktori i pasigurisë[dB (A)] 2 dB (A).