Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse RM 448 TX

Kositëse me benzinë

Kositësja e lëndinëve të benzinës STIHL RM 448 TX lehtëson kujdes të shpejtë dhe efikas, veçanërisht të lëndinave të mesme. Me gjerësinë e saj prerëse prej 46 cm dhe rregullimin qendror të lartësisë së prerjes me gjashtë ambiente nga 25 në 75 mm, është partneri ideal për punën tuaj në kopshtari. Për më tepër, ky model bën përshtypje me detaje të menduara mirë: Mbërtheni i tij super i butë siguron trajtim të këndshëm dhe kutia e tërheqjes prej 55 litrash të barit lehtëson punën tuaj të kopshtarisë. Lidhet hapur dhe ofron një tregues të nivelit të integruar. RM 448 TX është i pajisur me një motor të fuqishëm dhe vetë-shtytje - e përsosur nëse dëshironi të bëni përparim të lehtë dhe të shpejtë kur kositni lëndinat tuaja.

Lëndinat deri në1.200 m²
Lartësia e prerjes25-75 mm
Gjerësia e prerjes46 cmm
Kuti për tërheqjen e barit55 l
Lloji i motoritSerie 550 EX OHV RS
Vëllimi i cilindrit të motorit140 cm³
Prodhimi nominal2,1 kW / 2,8 PS
Shpejtësia e punës2.800 rpm
Pesha26 kg
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB (A)]96 dB (A)
Pasiguria e nivelit të presionit të zërit KpA2 dB (A)
Vlera e dridhjes ahw4,1 m / s²
Faktori i pasigurisë K2,05 m / s²
Faktori i pasigurisëKpA [dB (A)] 2 dB (A).