Fryrëse

Brendi: STIHL

Fryrëse BR 200

Fryrëse me benzinë

Fryrëse e shpines me benzinë. Vegël shumë kompakte dhe e lehtë. Sistem kundër-dridhje STIHL, konverter katalitik, motor 2-MIX, teknologji me ndezje të thjeshtë, levë valvule me buton ndalimi, dorezë transporti.

Vëllimi i cilindrit të motorit27,2 cm³
Pesha5,7 kg
Niveli i presionit te zërit96 dB (A)
Fuqia e zërit niveli103 dB (A)
Niveli i dridhjeve, e drejtë3 m / s²
Forca e fryrjes12 N
Shpejtësia e ajrit të fryrëses56 m / s
Rrjedha e ajrit680 m³ / orë
Max. shpejtësia e ajrit67 m / s
Max. xhiroja e ajrit800 m³ / orë