Fryrëse

Brendi: STIHL

Fryrëse BGE 71

Fryrëse elektrike

Fryrëse elektrike e dorës. Me ndërprerësin e tij me dy shpejtësi, të montuar me dorezë, STIHL BGE 71 ju jep fuqinë që ju nevojitet, kur ju nevojitet. Edhe me shpejtësi maksimale, ky ventilator i gjithanshëm elektrik i gjetheve prodhon zhurmë të ulët dhe emetime zero, perfekte për t’u përdorur jashtë në ambiente të qeta banimi ose komerciale të zyrës. Ajo gjithashtu përmban një mbajtës të kordonit të integruar për t'ju ndihmuar të lidheni. Dhe me komplete opsionale, mund ta shndërroni atë në një fshesë me korrent dhe zbrazës.

Pesha3.1 kg (6.8 lbs.)
Forca fryrëseShpejtësia e ulët(6 Njuton), Shpejtësi e lartë: 9 Njoftime
Volumi i ajrit në hundëShpejtësia e ulët: 394 m3 / orë (232 cfm), Shpejtësia e lartë: 485 m3 / orë (285 cfm)
MAX. VELOCITY AIRShpejtësia e ulët: 53 m / sek. (119 mph), Shpejtësia e lartë: 66 m / sek. (148 mph)
AVG. VELOCITY AIRShpejtësia e ulët: 47 m / sek. (105 mph), Shpejtësia e lartë: 58 m / sek. (130 mph)
Vlerësimi i nivelit të zëritShpejtësia e ulët: 58 dB (A), Shpejtësia e lartë: 64 dB (A)
Fuqia1.1 kW (9.2 amper)
Tensioni120 V, (60 Hz)
Burimi i fuqisëElektrike