Fryrëse

Brendi: STIHL

Fryrëse BGA 56

Fryrëse me bateri

Fryrëse gjethesh me bateri. Pastroni lëndinë, oborrin dhe rrugicat tuaja të gjetheve, bimeve dhe prerjeve të bimëve dhe papastërtisë me fryresin e gjetheve shumë të manovrueshëm BGA 56 nga seria e sistemit të kabllove COMPACT. BGA 56 i përkryer i ekuilibruar është i qetë dhe intuitiv për t’u përdorur. Tubi i ventilatorit të rregullueshëm me gjatësi mund të rregullohet shpejt në lartësinë e përdoruesit.

Pesha2,1 kg
Niveli i presionit të zërit79 dB (A)
Fuqia e zërit niveli91 dB (A)
Forca e fryrjes9 N
Rrjedha e ajrit600 m³ / orë
Shpejtësia e ajrit45 m / s
Max. xhiroja e ajrit750 m³ / orë
Max. ajri54 m / s
Teknologjia e bateriveLithium-Ion COMPACT
Jetëgjatësia e baterisë 10 AKderi në 13 min
Jetëgjatësia e baterisë 20 AKderi në 25 min
Jetëgjatësia e baterisë 30 AKderi në 30 min