Burgia

Brendi: STIHL

Burgia fi 150

Burgia për BT

Burgia fi 150 vjen në një madhësi prej 150 mm x 695mm dhe është i përsosur për t’u përdorur me të dy paisjet për shpimnin e tokës BT 121 dhe BT 130.

Diametri i vidhave150 mm
Gjatësia (Gjithsej)695 mm
Gjatësia e stërvitjes udhëzuese është60 mm
Gjatësia e vidhave52 mm
Numri i thikave1.
Materiali i thikës është çelikPo
Aftësia për të ndryshuar thikënPo