Burgia

Brendi: STIHL

Burgia fi 120

Burgia për BT

Burgia fi 120 vjen në një madhësi 120 mm x 695mm dhe është i përsosur për t’u përdorur me të dy paisjet për shpimin e tokës BT 121 dhe BT 130. Eshtë e përshtatshme për t’u përdorur në të gjitha llojet e tokës.

Diametri120 mm
Gjatësia695 mm