Burgia

Brendi: STIHL

Burgia 200mm

Burgia për BT

Burgia 200mm vjen në një madhësi 200 mm x 695mm dhe është i përsosur për t’u përdorur me të dy pasijet për shpimin e tokës BT 121 dhe BT 130. Kjo burgi është e përshtatshme për t’u përdorur me të gjitha llojet e tokës.

Auger toke200 mm / 7 13/16 për Stihl BT120C
I përshtatshëm për Aplikimet e mëposhtmeBT120C, BT309, BT106, BT121