Burgi

Brendi: STIHL

Burgi BT 360

Burgi me benzinë

Paisje për shpuarjen e tokës. Motor me forcë të madhe rrotulluese të provuar për punë shpimi dyshe. Standard me STIHL ElastoStart, çelës nisjeje dhe çelës për rrotullimin mbrapsht, sistem jetëgjatë i filtrimit të ajrit, çelës tjetër ndalimi për përdoruesin e dytë, strukturë që paloset.

Vëllimi i cilindrit të motorit60,3 cm³
Prodhimi i energjisë2,9 / 3,9 kW / PS
Pesha28,8 kg
Niveli i presionit të zërit99 dB (A)
Fuqia e zërit niveli111 dB (A)
Niveli i dridhjeve majtas / djathtas6,8 / 8,7 m / s²