Burgi

Brendi: STIHL

Burgi BT 130

Burgi me benzinë

Paisje për shpuarjen e tokës. Burgia me forcë të madhe rrotulluese për një njeri, motor 4-MIX® me konsum të pakët të karburantit, nivele të ulëta të zhurmës dhe dridhjeve, standard me frena shpimi QuickStop, sistem jetëgjatë i filtrimit të ajrit, jastëk mbështetjeje.

Vëllimi i cilindrit të motorit36.3 cm³
Prodhimi i energjisë 1.4 / 1.9 kW / hp
Pesha9.9kg
Niveli i presionit të tingullit92 dB (A)
Niveli i fuqisë së zërit100 dB (A)
Nivelet e dridhjeve majtas / djathtas1.5 / 2.2 m / s²
Shpejtësia e rrotullimit1 / min 200.