Burgi

Brendi: STIHL

Burgi BT 121

Burgi me benzinë

Paisje për shpuarjen e tokës. Burgia standarde për një njeri me pjesë mbështetjeje. Ndezje elektrike, STIHL ElastoStart, frena shpimi QuickStop, çelës i ndezjes dhe çelës i rrotullimit mbrapsht, sistem jetëgjatë i filtrimit të ajrit.

Vëllimi i cilindrit të motorit30,8 cm³
Prodhimi i energjisë1,3 / 1,8 kW / PS
Pesha9,4 kg
Presioni i zërit niveli103 dB (A)
Fuqia e zërit niveli109 dB (A)
Niveli i dridhjeve majtas / djathtas2,2 / 2,5 m / s²