Thithëse

Brendi: STIHL

Thithëse elektrike SE 62

Thithëse elektrike

Për largimin e pluhurit, ndotjeve dhe lëngjeve në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Opsione fshirjeje me vakuum me të njomë/thatë, funksion ajërfryrësi duke vendosur tubin thithës në grykën e shkarkimit, sistem me shumë filtra, pastrim filtri, grykë dyshemeje e ndryshueshme, grykë universale, grykë për plasa.

Presioni maksimal i vakumit210 mbar
Rrjedha e thithjes3.600 l / min
Prodhon tensionin220-240 / 1 ~ / 50 V / Hz
Max. konsumi i energjisë1.400 W
Pesha7,5 kg
Niveli akustik70,9 dB (A)
Gjatësia e zorrës së thithjes2,5 m
Diametri i zorrës32 mm
Vëllimi i kontejnerit20 l