Thithëse

Brendi: STIHL

Thithëse elektrike SE 122

Thithëse elektrike

Funksion i ndezjes automatike, prizë elektriciteti (E), opsione fshirjeje me vakum me të njomë/thatë, sistem me shumë filtra, pastrim filtri, element/ trastë filtri, rrotëza me ndërprerës bllokimi, dorezë çeliku e pandryshkshme me lidhje me shkëputje të shpejtë, tub thithës prej çeliku të pandryshkshëm, grykë universale, grykë për plasa, kontroll shpejtësie, ndezje e butë, shuarje me vonesë, adapter për veglat elektrike motorike, kuti e brendshme për pjesë shtesë dhe mbajtës i tubit thithës.

Presioni maksimal i vakumit250 mbar
Rrjedha e thithjes3.700 l / min
Prodhon tensionin230 / 1- / 50 V / Hz
Max. konsumi i energjisë1.500 W
Pesha12,1 kg
Niveli akustik65,1 dB (A)
Gjatësia e zorrës së thithjes3 m
Diametri i zorrës36 mm
Vëllimi i kontejnerit30 l
Vëllimi i thithjes3.600 l / min