Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 660

Motosharrë me benzinë

Sharrë e dizajnuar për përdorim të detyrave të rënda në kushte ekstreme. Fuqia e lartë e motorit kombinuar me peshë relativisht të ulët e bën atë ideal për t’u përdorur në stenda të dendura dhe prerje të drurit të fortë. Në dispozicion në shiritat udhëzues me gjatësi 20 '/ 50cm deri 36' / 90cm. Siç është përdorur në seritë legjendare STIHL TIMBERSPORTS®.

Vëllimi i cilindrit të motorit91,6 cm³
Fuqia5,2 / 7,1 kW / hp
Pesha7,4 kg
Relacioni Peshë/Fuqi1,4 kg / kW
Presioni akustik101 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike114 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas/djathtas7/7 m / s²
Hapi3/8 "
Lloji i zinxhiritRapid Super (RS)