Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 462

Motosharrë me benzinë

Sharrë më e lehtë me performancë të lartë në klasën e kapacitetit kub 70 cm. Manovrim jashtëzakonisht i lehtë, me nxitim të jashtëzakonshëm. Për prerje dhe krasitje në stenda me densitet të mesëm dhe të lartë. Pajisur me M-Tronic si standard; Filtri HD2 me efekt shumë të mirë filtrimi. Arrat e kapura në kapakun e presës e bëjnë të lehtë ndryshimin e zinxhirit; Kapakë karburanti pa mjete për mbushjen e lehtë dhe të sigurt me karburantet dhe lubrifikantët; motori ekonomik 2-MIX.

Vëllimi i cilindrit të motorit72.2 cc (4.41 cu. in.)
Fuqia4,4 / 6 kW / hp
Pesha6 kg
Relacioni peshë/fuqi1,4 kg / kW
Niveli akustik108 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas 4,8 / 3,6 m / s²
Hapi3/8 "
Lloji i zhinxhiritOOilomatike e llojit zinxhir RS, Fuqia e zërit niveli 119 dB (A).