Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 361

Motosharrë me benzinë

Raporti i jashtëzakonshëm i fuqisë ndaj peshës, teknologjisë më të lartë dhe shpejtësi dhe çift rrotullues të jashtëzakonshëm. Standard i pajisur me dridhje të absorbimit të zinxhirit RSC STIHL. Nivele më të ulëta të dridhjeve në klasën e saj. Në dispozicion në madhësi të shiritit udhëzues 16 " / 40cm deri 20" / 50cm.

Vëllimi i cilindrit të motorit59 cm³
Fuqia3,4 / 4,6 kW / hp
Pesha5,6 kg
Relacioni peshë/fuqi1,6 kg / kW
Niveli akustik101 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike114 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas2,9 / 3,6 m / s²