Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 291

Motosharrë me benzinë

E shkëlqyer për të prerë dru zjarri. Motor 2-MIX ekonomik dhe miqësor për mjedisin, sistemi jetëgjatë i filtrit të ajrit garanton një jetë të gjatë të filtrit, kapakë karburanti që hapen pa përdorur vegla për një furnizim të sigurt dhe të lehtë me karburant, shtojcë prerjeje 3/8"; për rendiment të shkëlqyer në prerje.

Vëllimi i cilindrit të motorit55,5 cm³
Fuqia2,8 / 3,8 kW / hp
Pesha5,6 kg
Relacioni peshë/fuqi2 kg / kW
Niveli akustik103 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike116 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas4,5 / 4,5 m / s²
Hapi3/8 "
Lloji i zinxhiritOilomatic STIHL - Rapid Micro 3 (RM3).