Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 260

Motosharrë me benzinë

I përshtatshëm, i qëndrueshëm dhe i fortë me peshë minimale, STIHL MS 260 mund të vijë me një numër karakteristikash opsionale për ta bërë punën edhe më të lehtë. Njohur si një sharrë udhëheqëse në industrinë e pylltarisë, ajo është në dispozicion në shufrat udhëzuese me gjatësi 13 ";/ 32cm deri 18"; / 45cm. Mund të përdoret gjithashtu me bashkangjitjen e mjetit mbrojtëse HS 246

Vëllimi i cilindrit të motorit50,2 cm³
Fuqia 2,6 / 3,5 kW / hp
Pesha4,8 kg
Relacioni Peshë/Fuqi1,8 kg / kW
Presioni akustik99 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike113 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike111 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas/djathtas3,6 / 4,1 m / s²
Hapi.325 "
Lloji i zinxhiritOilomatic STIHL - Rapid Super (RS).