Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 181

Motosharrë me benzinë

Disa tipare si MS 171. Shumë i mirë për të prerë dru zjarri. Versioni 35 cm mund të presë edhe pemë të vogla. Kapëse metalike ndalimi për të udhëzuar lehtësisht dhe me përpikëri sharrën në prerje.

Vëllimi i cilindrit të motorit31,8 cm³
Fuqia1,5 / 2 kW / hp
Pesha4,3 kg
Relacioni peshë/fuqi2,9 kg / kW
Niveli akustik100 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike12 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas3,5 / 3 m / s²
Hapi3/8 "
Lloji i zinxhiritOilomatic STIHL - Picco Micro Mini 3 (PMM3).