Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë MS 180

Motosharrë me benzinë

Sharrë kompakte për prerjen e druve të zjarrit dhe mirëmbajtjen e pronave. Motori ekonomik 2-MIX furnizon sharrën me shumë energji, ndërsa mbetet i lehtë dhe i ekuilibruar. Qasje e lehtë për tensionuesin e zinxhirit anësor ofron një qasje të thjeshtë për mirëmbajtjen themelore.

Vëllimi i cilindrit të motorit31,8 cm³
Fuqia1,4 / 1,9 kW / hp
Pesha4,1 kg
Relacioni peshë/fuqi3 kg / kW
Niveli i presionit të zërit100 dB (A)
Niveli akustik112 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas6,6 / 7,8 m / s²
Hapi3/8 "
Lloji i zinxhiritOilomatic STIHL - PMM3.