Motosharrë

Brendi: STIHL

Motosharrë HT 101

Motosharrë me benzinë

Krasitës profesional me shkop për kultivues frutash dhe pylltarë. Karakteristika veçanërisht të lehta krasitjeje falë zinxhirit të veçantë të sharrës 1/4"; PM3, motorit 4-MIX®, sistem STIHL kundër dridhjeve, bosht teleskopik automatik dekomprimimi, gjatësia totale 270 – 390 cm.

Gjatësia e rekomanduar e shiritit cm / inç30cm / 12 ";
Vëllimi i cilindrit të motorit31.4 cm³,
Fuqia1.05 / 1.4 kW / KS
Pesha7.6 kg
Niveli akustik89.0 dB (A)
Niveli i fuqisë së zërit104 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas3.7 / 5.5 m / s²
Gjatësia totale270 – 390 cm.