Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse iMOV RMI 442

Kositëse robotike me bateri

Kositëse robotike me bateri iMOV RMI 442, e përsosur për lëndina të vogla dhe të mesme. Kjo kositëse robotike iMOV RMI 442 e shpejtë, e manovrueshëm, mbulon çdo cep të fundit të lëndinës tuaj. Dimensionet e saj kompakte janë të përshtatshme për të lundruar me lehtësi pronën tuaj.

Zona me lëndinë maksimale (afërsisht)1500m²
Kohëzgjatja e kositjes javore*25 orë
Shkalla maksimale e pjerrësisë22 °
Lartësia e prerjes20–60 mm
Koha mesatare e mbushjes(baterise)90 min