Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse FSE 52

Kositëse elektrike

Për krasitje dhe shkurtime në kopsht. Teleskopike, dorezë në formë laku, rregullim i dorezës pa përdorur vegla, kllapë ndarëse, kokë kositëse rrotulluese.

Tensioni220-240 V
Fuqia500 W
Pesha2,2 kg
Niveli akustik81 dB (A)
Niveli i zhurmës akustike94 dB (A)
Niveli i vibrimeve majtas / djathtas3 / 4,5 m / s²
Gjatësia totale131 cm
Diametri i rrethit të prerjes300 mm
Vegla prerëseAutoCut kokë kositëse 2-2
Gjatësia e kabllove0,33