Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse RM 248 T

Kositëse me benzinë

Kositësja e lëndinëve STIHL RM 248 T me benzinë është zhvilluar për kositje të lehtë të lëndinave të mesme. Ky model praktik i nivelit të hyrjes me ingranazhe me 1 shpejtësi është veçanërisht i manovrueshëm dhe i lehtë për t’u trajtuar. Me RM 248 T ju mund të relaksoheni ndërsa kositeni lëndinë tuaj me pak përpjekje. Për më tepër, shiriti i palosshëm i rrotës me kontrollin e tij super të butë siguron udhëzime të këndshme ergonomike të makinës. Funksionimi i thjeshtë i rregullimit qendror të lartësisë së prerjes me shtatë vendosje mundëson një lëndinë të prerë saktësisht në lartësi nga 25 në 75 mm. Kutia e madhe prej 55 litrash tërheqëse bar siguron kositje të shpejtë me pak pushime.

Fuqia e karburantit2100W
Gjerësia rrotulluese46 cm
Lartësia e prerjes25 - 75 mm
Hapat e prerjes7
Kapaciteti i kutisë së kolektorit55 l
Rotacionet2900 RPM
Lloji i motoritBeS 550 Series EX OHV RS
Zona e rekomanduar1200 m²
Rrota transportiPo
Niveli akustik96 dB
Pesha27 Kg.