Kositëse

Brendi: STIHL

Kositëse RM 248

Kositëse me benzinë

Kositësja e lëndinëve për benzinë STIHL RM 248 është zhvilluar për kositje të lehtë të lëndinave me madhësi të mesme. Ky model praktik i nivelit të hyrjes është veçanërisht i manovrueshëm dhe i lehtë për t’u trajtuar. Me RM 248 ju qëndroni të qetë kur kositni lëndinë tuaj pasi mund të shtyhet me pak përpjekje. Për më tepër, shiriti i palosshëm i rrotës me kontrollin e tij super të butë siguron udhëzime të këndshme ergonomike të makinës. Funksionimi i thjeshtë i rregullimit qendror të lartësisë së prerjes me shtatë vendosje mundëson një lëndinë jashtëzakonisht të prerë në lartësi nga 25 në 75 mm. Kutia e madhe prej 55 litrash tërheqëse bar siguron kositje të shpejtë me pak pushime.

Lëndinat deri në1.200 m²
Lartësia e prerjes25-75 mm
Gjerësia e prerjes46 cm
Kuti për tërheqjen e barit55 l
Lloji i motoritEVC 200
Vëllimi i cilindrit të motorit139 cm³
Prodhimi nominal2,1 kW / 2,8 PS
Shpejtësia e punës2.900 rpm
Pesha26 kg
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB (A)]96 dB (A)
Niveli i matur i presionit të zërit LpA83 dB (A)
Vlera e dridhjes ahw4 m / s²
Faktori i pasigurisë K2 m / s²
Faktori i pasigurisë KpA [dB (A)]2 dB (A).